Home » , , » CSM Galați a încheiat preluarea CSU Danubius și a locului în Liga Florilor

CSM Galați a încheiat preluarea CSU Danubius și a locului în Liga Florilor

 

Prin intermediul unui comunicat, Clubul Sportiv Municipal Galați anunță că a încheiat preluarea echipei de handbal feminin CSU Danubius, dar și a locului în Liga Florilor. 

”Clubul Sportiv Municipal Galați vă aduce la cunoștință faptul că a reușit, în urmă cu câteva momente, să preia dreptul de participare în Liga Florilor din partea CSU Danubius Galați, ca urmare a salvării situației de a putea avea în orașul Galați o echipă de handbal la cel mai înalt eșalon national. Clubul nostru a respectat complet toate procedurile necesare acestui proces, conform Articolului 7 din Regulamentul Federației Române de Handbal.

"În situația în care un club sportiv nu mai poate susține financiar activitatea unei echipe de handbal care face parte din structura sa, aceasta poate decide cedarea echipei către alt club sportiv, afiliat la FRH, din aceeași localitate sau județ. În acest sens, cele două cluburi vor solicita în scris aprobarea prealabilă a predării, respectiv preluării echipei. Propunerea de aprobare a acestei operațiuni va fi făcută de către Departamentul Tehnic, iar aprobarea întocmirii Dosarului de predare/primire poate fi făcută numai în perioada cuprinsă între începerea sezonului competițional și data programării primei etape a Ligii Naționale respective."


Ca urmare a cerințelor Articolului 7 din Regulamentul Federației Române de Handbal, Clubul Sportiv Municipal Galați a ofertat toate jucătoarele și toți membrii staff-ului CSU Danubius, clubului de la care s-a preluat dreptul de participare, dar și pentru a avea continuitate în plan sportiv. 


Pe această cale, le transmitem tuturor gălățenilor că CSM Galați urmează toate demersurile corecte și legale pentru îndeplinirea obiectivelor în plan sportiv la toate ramurile de sport cuprinse”, se arată în comunicatul Clubului Sportiv Municipal Galați. 

Altfel, duminică, 2 septembrie, de la ora 18.00, la Baia Mare, CSM Galați va juca cu nou promovata în Liga Florilor Minaur Baia Mare în prima etapă din LNHF.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger