Home » , , » CSU Danubius începe vineri seria jocurilor amicale

CSU Danubius începe vineri seria jocurilor amicale


După o perioadă în care baza a fost acumulările fizice, handbalistele de la CSU Danubius vor susține începând de vineri primele jocuri de verificare. Vineri și sâmbătă, 3 - 4 august, echipa gălățeană va participa, alături de alte trei echipe de prima ligă: (Corona Brașov, CSM Slatina și SCM Râmnicu Vâlcea), la turneul amical Cupa SCM Râmnicu Vâlcea. Vineri, de la ora 10.00, CSU Danubius va juca cu Corona Brașov, în aceeași zi, de la ora 19.00, fiind programat jocul cu gazdele de la SCM Râmnicu Vâlcea, urmând ca sâmbătă, de la ora 10.00, CSU Danubius să joace cu cealaltă echipă din competiție CSM Slatina.    

Pe lângă turneul de la Râmnicu Vâlcea, în această perioadă precompetițională, CSU Danubius va mai participa la alte două turnee de pregătitoare. Între 11 și 12 august, la Galați, CSU Danubius va juca la un turneu alături de: HC Dunărea Brăila, SCM Gloria Buzău și HCM Slobozia, iar în perioada 17 - 18 august, CSU Danubius, alături de: SCM Gloria Buzău, Corona Brașov și SCM Roman, va participa la un turneu la Roman.


Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger