Home » , , » CSU Danubius și HC Dunărea joacă în finala turneului de la Polivalentă

CSU Danubius și HC Dunărea joacă în finala turneului de la PolivalentăHandbalistele de la CSU Danubius și cele de la HC Dunărea Brăila se vor întâlni sâmbătă, de la ora 12.00, în finala patrulaterului de la Galați. În prima zi de turneu cele două echipe au obținut câte două victorii, astfel că jocul este chiar finala competiției de la Polivalentă. CSU Danubius a început turneul pe care îl organizează cu o victorie, scor 29 - 21, în fața celor de la HCM Slobozia - echipă retrogradată recent din Liga Florilor, iar în al doilea joc de vineri s-a impus cu scorul 26 - 21 în fața nou promovatei în Liga Națională Gloria Buzău. 

Cealaltă finalistă a turneului, HC Dunărea Brăila, a trecut în primul meci al zilei de vineri cu scorul 27 - 22 de Gloria Buzău și 26 - 25 de HCM Slobozia. Sâmbătă, de la ora 10.00, se va juca meciul pentru stabilirea locurilor 3 - 4, HCM Slobozia - Gloria Buzău, iar de la ora 12.00, CSU Danubius va juca cu HC Dunărea Brăila meciul pentru câștigarea competiției de la Galați.     
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger