Home » , , , , » CSU ”Dunărea de Jos” a ratat Supercupa, profesorul Savu mulțumit de evoluția studenților

CSU ”Dunărea de Jos” a ratat Supercupa, profesorul Savu mulțumit de evoluția studențilorCampioana și câștigătoarea fazei județene a Cupei României, CSU ”Dunărea de Jos”, a pierdut primul trofeu pus în joc în acest sezon, Supercupa. Chiar dacă au au pierdut trofeul Supercupei, după o serie lungă de lovituri de departajare, antrenorul studenților, profesorul Cătălin Savu, este mulțumit de evoluția studenților, mai ales în condițiile în care au lipsit trei jucători.  

”Prima repriză a fost echilibrată, ei au avut ocaziile mai clare, au marcat prin intermediul unui șut din voleu de la 25 de metri. Repriza secundă ne-a aparținut, nu știu dacă echipa adversă a trecut de centrul terenului. La mijlocul reprizei a doua ei au avut un jucător eliminat, după care a fost eliminat și un jucător de la noi. La loviturile de departajare emoțiile și-au spus cuvântul, iar de la noi Anastasie a ratat lovitura de la 11 metri decisivă. În condițiile în care ne-au lipsit câțiva jucători, sunt foarte mulțumit de evoluția băieților ”,  ne-a spus profesorul Cătălin Savu.

În jocul din Supercupă, încheiat cu victoria celor de la Zimbrul Slobozia Conachi cu scorul 11 - 10, după loviturile de departajare, distribuția studenților a fost: Olaru - Iacob, Antofe, Morogan, Hilohi - Țuiu, Igant, Chiciuc, Perju, Anastasie, Grigoraș. Au mai jucat: Cană, autorul golului egalizator, Ciotîrcă și Moise.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger