Home » , , , , » CSU ”Dunărea de Jos” și Zimbrul Slobozia Conachi se vor duela și pentru Supercupă

CSU ”Dunărea de Jos” și Zimbrul Slobozia Conachi se vor duela și pentru Supercupă

foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
După ce în precedentul sezon al fotbalului județean s-au luptat pentru titlul de campionă și pentru supremația în Cupă, CSU ”Dunărea de Jos” Galați și Zimbrul Slobozia Conachi se vor duela și pentru primul trofeu județean al sezonului, Supercupa. În ultima duminică a lunii august, 26 august, campioana județeană și câștigătoarea fazei județene a Cupei, CSU ”Dunărea de Jos” Galați, va juca cu Zimbrul Slobozia Conachi, vicecampioana și finalista fazei județene a Cupei, pentru trofeul Supercupei, meciul de deschidere al sezonului, conform antrenorului de la CSU; profesorul Cătălin Savu. ”Pentru noi urmează meciul din Supercupă cu cei de la Zimbrul Slobozia Conachi. Meciul se va disputa în ultima duminică a lunii august, iar locul de disputare urmează să fie stabilit”, a spus Cătălin Savu. 


14 echipe în noul sezon de Liga a IV-a 


La o săptămână de jocul din Supercupă este programată să debuteze noua ediție de campionat din Liga a IV-a. Potrivit antrenorului de la CSU și în acest sezon Liga a IV-a, primul eșalon județean, se va disputa cu 14 echipe. ”După ce vom disputa Supercupa va începe campionatul Ligii a IV-a. Din ce am vorbit cu domnul Liviu Ciubotariu, președintele AJF Galați, erau 14 echipe înscrie pentru noul sezon al Ligii a IV-a”, ne-a spus Cătălin Savu. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger