Home » » Cum stabilim cele mai bune ponturi la fotbal?

Cum stabilim cele mai bune ponturi la fotbal?
Te pricepi la fotbal, dar știi de unde să începi și cum să procedezi pentru a analiza în mod corect meciurile și pentru a stabili cele mai bune ponturi? Află că noi am stat de vorbă cu câțiva dintre profesioniștii comunității de profil de la noi, special pentru a-ți furniza câteva repere în acest sens!

Orice parior știe să se uite peste clasamentul din campionatul echipelor care se confruntă și peste ultimele rezultate înregistrate de cele două formații, însă problema este că dacă una dintre echipe are 4 din ultimele 5 meciuri câștigate, iar adversara sa are 3 remize, o victorie și o înfrângere, mai mult ca sigur pariorul va lua decizia de a miza pe prima formație, fără să meargă mai departe cu analiza în profunzime. Totuși, aceasta nu este neapărat cea mai bună decizie, pentru că poate formația în formă a avut adversari facili, a fost ajutată de niște decizii greșite ale arbitrilor și poate că acum nu are la dispoziție cei mai buni doi jucători, în timp ce adversarii lor, deși nu au traversat o formă grozavă, poate sunt în revenire de formă, au recăpătat câțiva jucători suspendați și atrenați și sunt binedispuși de venirea noului antrenor la echipă. Bineînțeles, toate aceste detalii nu pot fi găsite în 30 de secunde, decât dacă am răsfoi pronosticuri și analize de la specialiști, care fac deja toată munca pentru noi, însă chiar și atunci este indicat să mai căutăm și noi alte date înainte de a lua o decizie și de a paria.

Evaluează în mod corect valoarea celor două formații – Atenție! Nu amesteca valoarea de sine stătătoare cu forma de moment. Să luăm un exemplu: Unirea Urziceni avea un lot bun și un joc pe măsura atunci când a câștigat campionatul în 2009, însă echipa a fost construită în timp. Cu un sezon în urmă, elevii lui Dan Petrescu câștigaseră deja Cupa României și anunțau practic un sezon în care erau demni de luat în seamă. Totuși, clubul în sine nu reprezenta absolut nimic pentru fotbalul românesc, neavând în spate nici un fel de tradiție și nici mulți suporteri, așa că per ansamblu, din acest punct de vedere, Unirea Urziceni la acea vreme era tot un club mic, chiar dacă avea un staff bun și o echipă care performa bine.

Forma recentă – Nu te lăsa păcălit de o linie verde de rezulteate pozitive, ci inspectează în detaliu fiecare partidă. Forma se schimbă la 180 de grade din anumite motive, însă de cele mai multe ori acest lucru nu este anticipabil pentru publicul larg. Spre exemplu, este greu să-ți dai seama dacă autosuficiența s-a instalat în lotul unei echipă dacă nu ai acces la antrenamente și la vestiar, dar dacă îți dai silința poți depista măcar alți factori care ar putea genera o scădere sau o creștere de formă.
Vezi și contrariul – Încearcă să te gândești pentru o secundă că pronosticul vizat ar fi invers și caută motive pentru a-l susține. Pe final, vei avea mai multe date și îți va fi mai ușor să pui compari informațiile; în lipsa lor, este clar că balanța se va înclina mai mult în direcția dorită, însă subiectivismul nu îți poate servi deloc în pariuri.

Importanța jocului și a rezultatului – Dacă nu știi cu exactitate care sunt obiectivele celor două formații, precum și atitudinea lor în diverse situații de joc, pur și simplu pariezi la întâmplare. Sunt echipe care efectiv atacă indiferent de scor, iar altele care se apară atunci când au deschis scorul și se mulțumesc chiar și cu un egal, nedorind să mai riște să forțeze victoria cu nici un preț. Toate aceste particularități vor face diferența pe parcursul jocului, iar un parior bun trebui să le afle înainte de a paria. Află cât de importantă este miza jocului pentru fiecare echipă, antrenor și pentru jucători. Gândește-te că echipele românești sunt mult mai interesate de meciurile din cupele europene, în timp ce nemții nu prea pun preț pe Europa League, iar majoritatea formațiilor din Premier League nu dau doi bani pe disputele din League Cup și așa mai departe.

Urmărește conturile de Twitter/Facebook ale celor două formații și răsfoiește și comentariile – Făcând asta, vei avea ocazia să fi cu un pas înainte operatorilor și să profiți de anumite aspecte interesante. Încearcă să urmărești și conturile jucătorilor, mai ales pe cele ale jucătorilor problemă, care mai obișnuiesc să calce strâmb din când în când. Lipsa postării imaginii zilnice (cu care ne-a obișnuit) a unui fotbalist excentric îți poate da ceva de înțeles…


Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger