Duel județean în turul II al CupeiFederația Română de Fotbal a anunțat programul după care se vor disputa jocurile din turul secund al Cupei României. În turul II județul Galați va fi reprezentat de trei echipe, CSU ”Dunărea de Jos” Galați, câștigătoarea fazei județene, SC Oțelul și Sporting Liești - echipe cu o clasare superioară în sezonul trecut de Liga a III-a ce se vor afla la turul de debut în Cupă. 

În urma împerecherii echipelor studenții de la Universitatea  ”Dunărea de Jos” vor întâlni gruparea de Liga a III-a Sporting Liești în derby-ul județean al fazei secunde, în timp ce SC Oțelul - echipă aflată la debutul absolut în fazele naționale din Cupă, va juca cu Pescărușul Sarichioi, câștigătoarea fazei județene Tulcea a Cupei. Meciurile din turul secuind al Cupei se vor disputa miercuri, 15 august, cu începere de la ora 17.30, la Galați și Sarichioi (Tulcea).      
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger