Home » , , » Fetele de la Universitatea întâlnesc CSȘ Târgoviște la debutul în Liga I

Fetele de la Universitatea întâlnesc CSȘ Târgoviște la debutul în Liga I


Cluburile de fotbal feminin din România s-au întâlnit miercuri la Mogoșoaia, în cadrul Adunării Generale, unde au stabilit coordonatele viitorului sezon în fotbalul feminin. În cadrul ședinței a avut loc stabilirea țintarului viitoarei ediții a Ligii I. Ediția 2018 - 2019 a Ligii I va avea la start zece echipe, sezonul ce va debuta la începutul lunii septembrie va fi unul de tranziție, din sezonul viitor în Liga I vor evolua 12 echipe.  

Gruparea gălățeană FC Universitatea - echipă aflată la debutul absolut în Liga I, va juca primul meci în eșalonul de elită pe teren propriu contra celor de la CS Școlar Târgoviște, la data de 8 septembrie. Prima deplasare din Liga I va fi în județul Timiș, la Becichieru Mic, pe terenul celor de la Fortuna, urmând ca în runda a treia Universitatea Galați să joace pe teren propriu cu campioanele de la ”U” Olimpia Cluj - Napoca. 

În tur programul Universității continuă astfel: etapa a IV-a, Universitatea - CFR Timișoara; etapa a V-a, Universitatea Alexandria - Universitatea Galați; etapa a VI-a, Universitatea - Independența Baia Mare; etapa a VII-a, Heniu Prundu Bârgăului - Universitatea; etapa a VIII-a, Universitatea - Fair Play București; etapa a IX-a, Vasas Femina Odorheiu Secuiesc - Universitatea. Ultima etapă din tur este programată să se dispute în jurul datei de 23 noiembrie.       

Campionatul Ligii I feminine ce va debuta la 8 septembrie, se va disputa în sistem play - off/play - out. Primele trei echipe la finalul sezonului regulat, tur și retur, vor juca în play - off, după sistemul fiecare cu fiecare. Echipele clasate pe locurile 4, 5 și 6 vor încheia campionatul după sezonul regulat, în timp ce grupările clasate pe locurile 7 - 10 vor juca în play - out. Locul 7 la finalul sezonului regulat va juca cu echipe de pe locul 10 la finalul jocurilor din tur și retur, iar locul 8 cu 9. Învingătoarele vor continua și în ediția viitoare a Ligii I, învinsele vor juca baraj cu echipele clasate pe locul doi în cele două serii din Liga a II-a.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger