Home » , » Harghitenii de la Remetea - adversarii United 2 la (re)debut în Liga a II-a

Harghitenii de la Remetea - adversarii United 2 la (re)debut în Liga a II-aÎn această vară Clubul Sportiv United Galați a reactivat echipa satelit, după două sezoane de pauză, echipă cu care va activa în Liga a II-a, eșalonul doi al futsalului din România. În noua ediție a Ligii a II-a vor activa nouă echipe, KSE Târgu Secuiesc, CSM Târgu Mureș, Pro Tineret Sighișoara, Inter Gheorgheni, Kereszthegy Remetea (Harghita), Ceahlăul Piatra Neamț, Pro Academy Fălticeni, Fortius Buzău și United 2 Galați. 

Prima etapă din noul sezon este programată să se dispute la 16 septembrie, dar United are etapă de pauză, din cauza numărului impar de echipe din Ligă. Jocul de (re)debut în Liga a II-a va fi susținut de United 2 la 23 septembrie, cu harghitenii de la Remetea. În etapa a III-a, 7 octombrie, United va susține primul joc din deplasare în Liga a II-a, pe terenul celor de la Fortius Buzău. Programul gălățenilor în turul Ligii a II-a continuă astfel: etapa a IV-a, 14 octombrie, United 2 - Ceahlăul Piatra Neamț, etapa a V-a, 28 octombrie, Pro Tineret Sighișoara - United 2, etapa a VI-a, 4 noiembrie, United 2 - KSE Târgu Secuiesc, etapa a VII-a, 18 noiembrie, CSM Târgu Mureș - United 2, etapa a VIII-a, 25 noiembrie, United 2 - Inter Gheorgheni, etapa a IX-a, 9 decembrie, Pro Academy Fălticeni -   United 2. În Liga a II-a United 2 va evolua cu jucători de la echipa de juniori, vicecampioni în Campionatul Național sub 19 ani.  

Clubul Sportiv United Galați a mai activat în liga secundă timp de două sezoane, 2014 - 2015 și 2015 - 2016. La chiar sezonul de debut United 2 a câștigat titlul de campioană a Ligii a II-a, după ce a trecut în finală de echipa satelit a celor de la City us Târgu Mureș, fosta multiplă campioană a României. În actualul lot al vicecampionilor, de la echipa campioană în 2015, se regăsesc portarul Ionuț Păduraru și Octavian Cireș. În ediția 2014 - 2015 a Cupei României, în turul secund al competiției, sorții au decis un duel inedit între cele două echipe ale clubului United, ambele pregătite la acea vreme de David Asandei și Alexandru Tănăsilă, iar echipa de Liga I s-a impus cu scorul 7 - 1.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger