Home » , » Lieștiul debutează sâmbătă în al VI-lea sezon consecutiv de Liga a III-a

Lieștiul debutează sâmbătă în al VI-lea sezon consecutiv de Liga a III-a


Campionatul Ligii a III-a se va relua la finalul acestei săptămâni, vineri/sâmbătă, cu Sporting Liești una dintre echipele cu greutate în seria I din eșalonul trei. Gruparea gălățeană va începe sâmbătă cel de al șaselea sezon consecutiv în Liga a III-a, cu o deplasare pe terenul botoșănenilor de la Sănătatea Darabani.  După locul șapte din precedenta ediție a campionatului Ligii a III-a gruparea din județ își propune ca în acest sezon să  se claseze mai sus față de precedenta ediție de campionat. 

Pauza competițională dintre sezoane a fost acoperită de gruparea din Liești cu o serie de jocuri de verificare, șase la număr, iar bilanțul meciurilor de pregătire este: 4 victorii (9 - 1 cu Delta Dobrogea Tulcea, Liga a III-a, 1 - 0 cu Metalul Buzău, Liga a III-a, 2 - 0 cu CSM Focșani, Liga a III-a, și 7 - 0 cu CSȘ Tecuci, Liga a IV-a), și două înfrângeri (0 - 2 cu dacia Unirea Brăila și 1 - 2 cu CSM Focșani). Între jocurile de verificare Lieștiul a susținut îi un prim meci oficial, în turul secund al Cupei României, cu cei de la CSU ”Dunărea de Jos” Galați, joc încheiat cu victorie, scor 3 - 1. 

Sezonul trecut Lieștiul a jucat în prima etapă din Liga a III-a tot pe terenul celor de la Sănătatea darabani, joc câștigat de gruparea gălățeană cu scorul 2  -1.     
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger