Home » , » Lieștiul a eliminat Oțelul din Cupă după loviturile de departajare

Lieștiul a eliminat Oțelul din Cupă după loviturile de departajareDuelul gălățean din turul trei al Cupei, dintre Sporting Liești și SC Oțelul a fost adjudecat de gruparea din județ. Lieștiul a obținut calificarea în turul următor al competiției KO după executarea loviturilor de departajare. La finalul primelor 90 de minute de joc scorul era egal 0 - 0, același scor s-a înregistrat și după cele două reprize de prelungiri. La loviturile de departajare echipa din Liești s-a impus cu scorul 8 - 7, după ce fiecare echipă a executat câte nouă lovituri de la 11 metri.  


Pentru cele două echipe gălățene urmează primele jocuri de pe teren propriu din acest sezon. Sâmbătă, 1 septembrie, de la ora 17.00, Lieștiul va primi replica celor de la Ceahlăul Piatra Neamț, în timp ce Oțelul va juca cu cei de la Sănătatea Darabani.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger