Home » , , , , » Liviu Ciubotariu: Cred că cei de la CSU au pierdut promovarea la Galați

Liviu Ciubotariu: Cred că cei de la CSU au pierdut promovarea la GalațiCâștigătoarea Ligii a IV-a Galați, campioana județeană, CS Universitatea ”Dunărea de Jos”, a ratat promovarea în Liga a III-a după dubla de baraj cu cei de la CS Făurei, campioana din Brăila. Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu,  a declarat, la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că dacă meciul de la Galați, jocul tur al barajului, s-ar fi jucat pe stadionul Dunărea alta ar fi fost soarta barajului.

Legat de meciul tur, disputat la Galați, pe stadionul Oțelul, Liviu Ciubotariu spune că terenul, la nivel de Liga I, de pe stadionul Oțelul a avantajat echipa din Făurei. ”Am fost la ambele jocuri de baraj, două jocuri total opuse, parcă au fost echipe total diferite, deci la jocul retur mi se părea cu mai sunt aceleași echipe în teren. Sincer, am anticipat că nu va mai fi aceeași diferență de scor, de valoare nu era așa de mare. O mare problemă pentru cei de la Universitatea a fost că au jucat pe stadionul Oțelul. E bine că au jucat pe Oțelul, pentru public, ei au jucat tot sezonul pe stadionul Dunărea pe un teren denivelat, prost, pot spune, erau obișnuiți acolo, se pregăteau pe teren sintetic pe Dunărea 2, chiar dacă cei de la Oțelul au fost binevoitori, le-au pus la dispoziție terenul două săptămâni să se antreneze acolo, chiar am citit o declarație  lui Nicoliță, ”mergem la Galați să câștigăm pentru că vom avea toate condițiile”. Când a zis toate condițiile se referea și la teren. Un jucător, fost jucător, cu experiență, în lot mai erau alți jucători tehnici, li s-a pus totul pe tavă. Cei de la Universitatea, și foarte tineri și foarte timorați, în tur, nu au reușit să ajungă la poartă”. 
  

Dacă jucau pe stadionul Dunărea nu cred că pierdeau jocul”


Despre meciul retur, disputat la Făurei, Liviu Ciubotariu a declarat că studenții au fost aproape de promovare, dar la scorul 4 - 1, arbitrul a introdus echipa din Făurei în joc cu un penalty inexistent: ”În jocul de la Făurei, un teren poate mai prost decât cel de la Dunărea, un teren care nu avea nici anexe, cei de la Universitatea au început foarte bine jocul, au ratat câteva ocazii, apoi au fost conduși cu 1 - 0, iar până la pauză au condus cu 3 - 1. Din acel moment Bănel a trecut fundaș central, față de cum îl văzusem la Galați mijlocaș central, atunci a trecut fundaș central, trimitea mingea numai peste gard și au mai reușit să înscrie un gol cei de la Universitatea, 4 - 1, după care a venit acea decizie de arbitraj, un penalty acordat greșit de arbitrul din Ploiești, 4 - 2 și așa s-a cam scris istoria meciului retur. Eu cred că promovarea s-a pierdut la Galați. Dacă era primul meci la Făurei poate altul era rezultatul final. Dacă jucau pe Dunărea nu cred că pierdeau jocul. Pe stadionul Dunărea, în meciul tur, Universitatea a învins Zimbrul Slobozia Conachi cu 2 - 1, care zic eu că Zimbrul Slobozia Conachi nu sunt sub nivelul lui CS Făurei. După meciul tur toată lumea lăuda echipa din Făurei, nu este o echipă de speriat, este o echipă cu jucători plinuți, grași, care nu făcea antrenamente, m-am interesat și eu când am fost acolo, nu prea făceau ei antrenamente, acum chiar vor să ia jucători de la Universitatea, sunt în tratative să ia jucători de la Universitatea pentru Liga a III-a”. 

Aflată la sezonul de (re)debut în fotbal echipa Universității ”Dunărea de Jos” Galați a câștigat titlul în Liga a IV-a Galați la chiar primul sezon de la înființare. Clubul de fotbal ACS Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați este  continuatorul echipei CSU Galați, echipă studențească care a evoluat în fotbalul românesc între anii 1956 - 1982, reușind performanța de a juca în  finala Cupei României în anul 1976, lucru ce a dus la participarea în Cupa Cupelor unde a întâlnit echipa portugheză Boavista Porto.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger