Home » , , , , , » Liviu Ciubotariu, despre revelațiile sezonului precedent din Liga a IV-a

Liviu Ciubotariu, despre revelațiile sezonului precedent din Liga a IV-a


În direct la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a vorbit despre sezonul recent încheiat din Liga a IV-a Galați. Conducătorul AJF-ului a nominalizat campioana, CS Universitatea ”Dunărea de Jos” Galați, vicecampioana, Zimbrul Slobozia Conachi și Agrostar Tulucești echipele care s-au remarcat în ediția trecută de campionat. 

”A fost un sezon foarte echilibrat, cu siguranță cel mai echilibrat din ultimii zece ani. Un sezon care s-a decis în ultima etapă, două echipe care au mers cap la cap, în special  în retur, diferența dintre cele două echipe, Universitatea ”Dunărea de Jos” și Zimbrul Slobozia Conachi, s-a făcut în ultima etapă. Din păcate, la baraj, echipa Universității nu a reușit să treacă de echipa din Brăila, CS Făurei, și să acceadă în Liga a III-a. Ca și revelație, ca și echipă, cea a Universității, o echipă nouă care a reușit să se impună. O surpriză plăcută și Zimbrul Slobozia Conachi, o echipă cu jucători foarte buni, jucători care fuseseră la Oțelul cu un an înainte, pot spune echipa din Tulucești, o echipă nou apărută, care a câștigat și trofeul fair - play, o echipă care și-a văzut de treabă și a terminat pe locul cinci”, a spus Liviu Ciubotariu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger