Home » » Oțelul - amical cu colega de eșalon Sportul Chiscani

Oțelul - amical cu colega de eșalon Sportul Chiscani

foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat

Suporter Club Oțelul Galați are programată miercuri, 8 august, a treia partidă de verificare din această perioadă de pregătire. De la ora 11.00, pe stadionul Oțelul, gruparea gălățeană va juca cu colega de eșalon Sportul Chiscani, Brăila, echipă ce a terminat sezonul trecut pe locul 12 în seria a II-a din Liga a III-a. Formația pregătită de Stelian Bordieanu și Tudorel Pelin a câștigat un meci în această perioadă de pregătire, scor 1 - 0 cu SR Brașov, nou promovată în Liga a III-a, și a terminat la egalitate, scor 1 - 1, pe teren propriu cu cei de la Metalul Buzău, Liga a III-a. Adversarii gălățenilor din testul de miercuri au susținut deja un joc oficial în acest sezon. Miercurea trecută Sportul Chsicani a fost învinsă cu scorul 2 - 1 de CSU ”Dunărea de Jos”, în turul I național al Cupei României. De remarcat, pentru echipa din județul Brăila evoluează o serie de jucători formați la cluburile gălățene: Daniel Lovin, Ștefan Adamache, Ionuț Constantinescu, dar și Emanuel Moldoveanu - vicecampion cu United în Liga I de futsal. 

Au renunțat la patru jucători 

Conducerea tehnică a SC Oțelul a renunțat la patru dintre jucătorii din lot. David Itoafa și Claudiu Maftei, cel mai probabil vor fi împrumutați până la finalul contractelor, angajamentele lor expiră la finalul acestui an, Alexandru Cîmpanu - jucător venit în probe de la Concordia II Chiajna, nu va fi păstrat, iar fundașul Marius Sevastian nu va fi reținut în lotul pentru noul sezon.   

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger