Home » » Șapte jucătoare de la FC Universitatea, în prima ”dublă” a echipei naționale de futsal feminin

Șapte jucătoare de la FC Universitatea, în prima ”dublă” a echipei naționale de futsal feminin


Selecționata feminină de futsal a României a susținut primele două jocuri din istorie. Naționala pregătită de antrenorul gălățean David Asandei a remizat, scor 5 - 5, și s-a impus cu 3 - 2, în cele două jocuri test de la Chișinău, cu selecționata Republicii Moldova. 

La acțiunea de  la Chișinău Galațiul a fost bine reprezentat. Pe lângă selecționerul României, David Asandei, în lotul celor două selecționate s-au regăsit șapte jucătoare de la FC Universitatea - clubul gălățean de prima ligă pe teren mare. Pentru România au evoluat: Monica Bențoiu, Maria Stamate, Elena Răduc, Mirela Abălașei și Lidia Moacă - ultimele două transferate recent la Galați, în timp ce pentru Republica Moldova au jucat: Irina Topal și Dumitrița Prisăcari.  De altfel, ultima dintre ele a și marcat de două ori în jocurile de la Chișinău, de fiecare dată în ultimul minute de joc.

Primele jocuri oficiale ale selecționatei feminine de futsal sunt programate în perioada 11 - 16 septembrie. România face parte din Grupa 1 de calificare la EURO 2019, iar din grupă mai fac parte: Italia, Polonia și Spania.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger