Home » , » Secția de hochei de la CSM Galați, în faza înființării

Secția de hochei de la CSM Galați, în faza înființării

foto: arhivă
După ce Clubul Sportiv Municipal Dunărea Galați a anunțat că nu va mai putea să mențină echipa de seniori, tradiția hocheiului la Galați va fi continuată de nou înființatul club al Primăriei, CSM Galați (Clubul Sportiv Municipal). 

Directorul CSM - ului, Marius Cosoreanu a declarat că înființarea secției/echipei de hochei întâmpina probleme de ordin administrativ, dar și sportiv. ”Timpul este scurt până la începerea campionatului, apoi, nu sunt jucători, cei care se ocupă de organizarea echipei întâmpină aceste probleme. Alte probleme sunt cu achiziția echipamentului. Noi suntem club nou înființat, bineînțeles că nu avem echipament. Suntem nou înființați trebuie să cumpărăm echipamentul, să facem achiziție publică. Sunt formalități care ocupă timp”, a spus Marius Cosoreanu la emisiunea Derby de la RTV Galați - Brăila.

Conform lui Marius Cosoreanu, cel care se ocupă de formalitățile de organizare a secției/echipei de hochei este Cornel Chiriță, urmând ca pentru funcția de șef de secție să fie desemnată o altă  persoană. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger