Home » , , » Supercupa deschide sezonul în fotbalul județean

Supercupa deschide sezonul în fotbalul județean


Înainte de începerea noul sezon în fotbalul județean, cele mai bune echipe din sezonul trecut, CSU ”Dunărea de Jos” Galați - campioana județeană și câștigătoarea fazei județene a Cupei României, și Zimbrul Slobozia Conachi, vicecampioana județeană și finalistă a Cupei, se vor duela pentru primul trofeu al sezonului Supercupa. 

Jocul în care este pus la bătaie trofeul Supercupei este programat să se dispute în ultima duminică din luna august, 25 august, iar locul de disputare al meciului urmează să fie stabilit. La o săptămână de la jocul pentru Supercupă, în intervalul 1 - 2 septembrie, este programată se debuteze noua ediție din Liga a IV-a. 

Deținătoarea trofeului Supercupei județene este Zimbrul Slobozia Conachi. Sezonul trecut ”zimbrii”, câștigătorii fazei județene a Cupei, au învins cu scorul 3 - 2 SC Oțelul, campioana județeană. Supercupa de sezonul trecut s-a jucat pe stadionul ”Prof. Costică Popovici” din Valea Mărului.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger