Home » » United a câștigat Cupa Dunării - Nicolae Rainea

United a câștigat Cupa Dunării - Nicolae Rainea


După 4 - 2 în semifinale cu cei de la Avangard Odessa, vicecampionii de la United și-au respectat norma de goluri și în finala turneului internațional Cupa Dunării - Nicolae Rainea. Chiar dacă au avut în față campioana Republicii Moldova, Dinamo Chișinău, băieții lui Florin Ignat au repretat spectacolul ofensiv din semifinală și s-au impus cu scorul 5 - 2, deși la jumătatea părții secunde gruparea gălățeană conducea cu 4 - 0. 

1 - 0 a fost scorul cu care United a intrat în avantaj la pauză. Rafinha a marcat rapid, în minutul trei al jocului. Moldovenii au încercat în mai multe rânduri egalarea, portarul Ionuț Păduraru a intervenit în mai multe rânduri, dar și Andrei Crăciun și-a salvat echipa de la egalare. La reluare United s-a desprins la 2 - 0 prin golul lui Matei Boșneagă, acesta a marcat după o fază creată de Crăciun. Cu 12 minute înainte de final Andrian Lașcu a marcat în poarta conaționalilor săi, reușită care a surprins portarul de la Dinamo, golul lui Lașcu a fost dublat imediat de o reușită a lui Rafinha, care a dus tabela la 4 - 0. În ultima secvență a jocului moldovenii de la Chișinău au marcat de două ori, Andrei Negară, în minutul 31 a redus din diferență, iar peste un minut Rafinha de la United a deviat în poartă șutul trimis de Sergiu Nicolaiciuc. Finala s-a încheiat cu o nouă reușită a lui Rafinha, în minutul 33, jucătorul sosit în acestă vară de la United a marcat în poarta goală a moldovenilor, după ce portarul a urcat în atac. 

United: Ionuț Păduraru, Andrei Dinicuță - portari; 

Borges, Rafinha, Nuno Coco, Petică;

Lașcu, Burudjel, Crăciun, Cireș; 

Cojoc, Boșneagă, Arhire, Tudose. Antrenor: Florin Igant.

În finala mică a turneului Avangard Odessa a învins cu scorul 4 - 0 Varna City. La ceremonia de premiere bulgarii, locul 4, au primit premiul fair - play, podiumul fiind completat de Avangard Odessa - locul 3, Dinamo Chișinău - locul 2 și United - locul 1. Organizatorii au oferit și premii individuale, Dmitro Butov, de la Avangard Odessa a fost ales portarul turneului, jucătorul turneului a fost desemnat Andrei Negară, Dinamo Chișinău, iar Rafinha, United, a câștigat titlul de golgheter al turneului.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger