Home » » Vicecampioana României și campioana Republicii Moldova se întâlmesc în finala Memorialului ”Nicolae Rainea”

Vicecampioana României și campioana Republicii Moldova se întâlmesc în finala Memorialului ”Nicolae Rainea”La Cupa Dunării - Nicolae Rainea, turneu internațional ce se dispută în acest zile la ”Polivalentă”, se vor disputa duminică, 12 august, finalele. De la ora 10.30, în finala pentru locul trei, învinsele din prima zi, Varna City - campioana Bulgariei, și Avangard Odessa, Ucraina, se vor duela pentru locul trei la finalul turneului. Bulgarii de la Varna au pierdut în prima zi de turneu, semifinale, cu scorul 5 - 3, la pauză 3 - 1, jocul cu Dinamo Chișinău, în timp ce ucrainenii de la Avangard au pierdut în semifinale, scor 2 - 4, cu gălățenii de la United. 

Începând cu ora 12.30, se va disputa finala din acest an a turneului. Vicecampionii României, United Galați, va avea de apărat trofeul în fața campioanei din Republica Moldova, Dinamo Chișinău. Ediția din acest an a turneului se va încheia cu festivitatea de premiere, ceremonie ce este programată să înceapă de la la ora 14.00. 

Ediția trecută a turneului Cupa Dunării - Nicolae Rainea a fost câștigată de United după ce în finală au trecut de Dunărea Călărași, echipă ce a fost învinsă de gălățeni în finală și în ediția 2016. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger