Home » » Vicecampionii de la United au cedat la limită Supercupa

Vicecampionii de la United au cedat la limită Supercupa

foto: Sorin Pană / Sportul Ilustrat
Echipa de futsal United Galați a irosit și cea de a șasea șansă de a câștiga primul trofeu din vitrina clubului. Trupa pregătită de Florin Ignat a cedat la limită, scor 3 - 4, Supercupa României cu cei de la Informatica Timișoara - campioana României, joc disputat pe teren neutru la Sighișoara. 

La pauză Informatica a intrat în avantaj cu scorul 2 - 1.  Supercupa a avut un început echilibrat, portarul Ionuț Păduraru s-a remarcat în fața atacanților campioanei, Crăciun a încercat poarta lui Vlad Iancu în mai multe rânduri. Gheața a fost spartă în ultimele minute de joc al primei reprize. Cu șase minute înainte de final Informatica a deschis scorul, prin Araujo, avantaj dublat două minute mai târziu prin golul marcat de Mimi Stoica. În finalul primei reprize, cu 5 secunde rămase de jucat United a revenit în joc, Nuno Coco a deviat în poartă șutul trimis de Lașcu. Partea secundă a debutat cu o bară a echipei din Timișoara, urmată de desprinderea la 3 - 1, internaționalul Mimi Stoica a reușit dubla. Chiar dacă aveau 5 greșeli pe tabelă, iar la fiecare a șasea urma o lovitură de la zece metri, jucătorii vicecampioanei au strâns rândurile și au încercat egalarea. Prima dată Andrei Crăciun a dat dovadă de altruism și a pasat în fața porții la Nuno Coco, iar portughezul a marcat pentru 3 - 2. Golul egalării a venit în urma unei alte faze create de Andrei Crăciun. După ce decarul gălățean a trimis în bară, Lașcu a recuperat și a trimis în poartă, iar United a egalat la 3. Echilibrul de pe tabelă nu a rezistat decât câteva secunde, la faza imediat următoare Timișoara a marcat pentru 4 - 3, prim reușita ucraineanului Ovsianikov. În finalul jocului Florin Ignat a forțat egalarea, Cireș a preluat tricoul distinctiv de portar cu sarcini ofensive, strategia nu a reușit, mai mult, Savio, din propriul teren, a trimis în bara porții gălățene.

United: Păduraru - Cojoc, Burdujel, Lașcu, Cireș, Nuno Coco, Rafinha, Borges, Crăciun, Tudose, Petică. Antrenor: Florin Ignat. 

Pentru United urmează debutul în noua ediție de campionat, în chiar prima etapă din noul sezon vicecampioana ultimelor două ediții din Liga I va juca pe teren propriu cu Imperial Miercurea Ciuc, una dintre contracandidatele la titlu. 

Jocul cu Informatica Timișoara a fost a șasea șansă a celor de la United de a câștiga primul trofeu din istorie după finalele de campionat din 2010 - 2011, 2016 - 2017, 2017 - 2018, pierdute cu City us Târgu Mureș, Autobergamo Deva și Informatica Timișoara și cele două finale de Cupă a României din 2010 - 2011 și 2015 - 2016, pierdute cu City us Târgu Mureș și Autobergamo Deva.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger