Home » , » Victorie la scor pentru Oțelul în amicalul de la Râmnicu Sărat

Victorie la scor pentru Oțelul în amicalul de la Râmnicu Sărat

foto: Oțelul Galați

Înaintea debutului în meciurile oficiale, Suporter Club Oțelul Galați a susținut unul din ultimele jocuri de verificare din presezon. Formația gălățeană s-a deplasat la Râmnicu Sărat, pentru jocul cu colega de eșalon CSM Râmnicu Sărat. 

Jocul de la Râmnicu Sărat a fost câștigat de Oțelul cu scorul 5 - 0, cea mai clară victorie a gălățenilor din jocurile amicale disputate în această vară. La pauză Oțelul a intrat în avantaj, scor 4 - 0, după golurile marcate de: Matei, Antohi, Vasile și Munteanu. În partea secundă a mai marcat Cîrjan, din lovitură de pedeapsă. 

Meciul de la Râmnicu Sărat a fost al patrulea amical al Oțelului în această vară, iar rezultatele înregistrate în celelalte jocuri au fost: 1 - 0 cu SR Brașov (Liga a III-a), 1 - 1 cu Metalul Buzău (Liga a III-a), 2 - 1 cu Sportul Chiscani (Liga a III-a). 

Pentru Oțelul urmează debutul în jocurile oficiale din acest sezon. Miercuri, 15 august, de la ora 17.30, Oțelul va susține jocul de debut absolut în fazele naționale din Cupa României, pe terenul celor de la Pescărușul Sarichioi Jr., echipă ce activează în Liga a IV-a Tulcea.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger