Home » , , » Academie de handbal în planurile CSM Galați

Academie de handbal în planurile CSM GalațiPe lângă echipa de handbal senioare  Clubul Sportiv Municipal Galați are în componență întreaga piramidă la nivelul junioarelor, de la junioare I la junioare V. În viitorul apropiat clubul gălățean își propune înființarea unei Academii de handbal, conform anunțului directorului clubului, Marius Cosoreanu.   
 
”Juniorii sunt prioritatea noastră numărul unu. După cum probabil ați aflat secției de handbal i-au fost alocate cinci grupe de juniori, începând cu juniori I, II, III, IV și V, care vor face ca pe termen mediul, 4 - 5 ani, să putem să structurăm o Academie care să producă sportivi gălățeni, iar aceștia să facă  pasul spre handbalul de mare performanță de la echipa noastră de Liga Națională”, a spus Marius Cosoreanu, directorul CSMG, în cadrul unei conferințe de presă.

Marius Cosoreanu a mai spus că CSM Galați are ca prioritatea creșterea juniorilor pentru echipele de seniori ale clubului. ”Prioritatea noastră numărul zero este de a oferi copiilor din municipiul Galați posibilitatea de a face pasul spre sportul de performanță, de la grupele de copii de la fiecare secție a clubului”, a declarat Marius Cosoreanu.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger