Home » » Alin Pînzaru - noul antrenor al Oțelului

Alin Pînzaru - noul antrenor al OțeluluiDupă plecarea lui Stelian Bordieanu  gruparea gălățeană de Liga a III-a SC Oțelul a numit un nou antrenor principal. Tehnicianul cu care Oțelul va aborda lupta pentru promovarea în eșalonul secund este Alin Pînzaru, 42 de ani. Fost jucător la Oțelul noul tehnician al gălățenilor deține licența UEFA Pro, iar ultima echipă pe care a pregătit-o a fost Dacia Unirea Brăila, în Liga a II-a.

”Mă bucur că m-am întors acasă, Oțelul este clubul unde am crescut și am făcut primii pași în fotbalul mare. Este o provocare pentru mine, sper să îndeplinim obiectivele propuse și să ne ridicăm la înălțimea așteptărilor suporterilor gălățeni”, a spus tehnicianul gălățean pentru site-ul oficial al clubului gălățean. 

Echipa tehnică a lui Alin Pânzaru va fi aceeași cu care a lucrat Stelian Bordieanu, Tudorel Pelin (antrenor secund), Iulian Olteanu (antrenor cu portarii), Alexandru Ciobanu și Ionel Tămășanu (preparatori fizici). 

Primul meci pentru Alin Pânzaru pe banca gălățenilor va fi sâmbătă, 22 septembrie, pe terenul celor de la Bucovina Rădăuți. Oțelul conduce în seria I din Liga a III-a cu zece puncte din patru jocuri, golaveraj 9 - 0.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger