Home » , » Avântul Valea Mărului a realziat scorul etapei în turul I al Cupei României

Avântul Valea Mărului a realziat scorul etapei în turul I al Cupei RomânieiEchipele angrenate în al doilea eșalon județean au susținut jocurile din turul inaugural al Cupei Românie. Scorul primei runde a fost realizat de Avântul Valea Mărului. Reveniți în competițiile județene după două sezoane în Liga a III-a, vălmărenii au învins, cu scorul 10 - 0, la pauză 4 - 0, Zorile Grivița, în jocul disputat pe stadionul ”Prof. Costică Popovici” din Valea Mărului. 

Vicecampioana precedentei ediții din Liga a V-a, Mălina Smârdan, a obținut calificarea în turul secund al competiției KO după victoria, scor  1 - 0, de pe teren propriu cu Prutul Vlădești. În turul secund al Cupei au mai obținut calificarea și cei de la Voința Cișmele după victoria, scor 3 - 0, de pe teren propriu cu ACS Lascăr Schela. Foresta Șendreni merge în turul doi al Cupei după victoria 5 - 3, de pe teren propriu cu Avântul Matca. Oaspeții au câștigat un singur joc în turul inaugural al Cupei, Flacăra Pechea a învins, scor 3 - 0, Siretul Piscu, în jocul de la Piscu. Un singur meci din cele șase a avut nevoie de prelungiri pentru a se decide învingătoarea. Unirea Hanu Conachi și Viitorul Umbrărești au fost egale, scor 2 - 2, după 90 de minute de joc, după prelungiri echipa din Umbrărești s-a impus cu scorul 6 - 2.             
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger