Home » , , » Avântul Vânători și Avântul Drăgănești conduc în Liga a IV-a U 19 după patru etape

Avântul Vânători și Avântul Drăgănești conduc în Liga a IV-a U 19 după patru etape


În Liga a IV-a U 19, competiție ce se dispută în paralel cu primul eșalon județean, s-au disputat jocurile din etapa a IV-a. A fost o etapă favorabilă gazdelor, în șase din cele șapte meciuri disputate s-au impus echipele organizatoare. Singurul succes al oaspeților s-a înregistrat la Galați, terenul sintetic al stadionului Dunărea, în jocul dintre Zimbrul Slobozia Conachi și Victoria Independența, juniorii de la Independența s-au impus cu scorul 3 - 2.   

Scorul etapei a fost realizat de cei de la Avântul Drăgănești în victoria, scor 9 - 2, pe teren propriu, cu cei de la Gloria Ivești. Liderul, Avântul Vânători, a obținut a patra victorie consecutivă, din patru jocuri, scor 2 - 0, pe teren propriu, cu cei de la Victoria Tecuci. În celelalte jocuri ale etapei, Unirea Braniștea a învins, scor 4 - 2, Quantum Club Galați, Muncitorul Ghidigeni a trecut cu scorul 6 - 3, de cei de la Voința Cudalbi, CSU ”Dunărea de Jos” a învins cu scorul 3 - 0, Viitorul Costache Negri, iar Juventus Toflea a trecut de Agrostar Tulucești cu scorul 2 - 1.    

După patru etape Avântul Vânători conduce în Liga a IV-a cu 12 puncte, golaveraj 21 - 3, la egalitate de puncte cu echipa de pe locul doi, Avântul Drăgănești, golaveraj 20 - 8. Juventus Toflea și Victoria Tecuci, ambele cu câte 9 puncte, completează prima parte a clasamentului. 

Etapa a V-a se va disputa între 29 și 30 septembrie, după programul: Victoria Tecuci - CSU ”Dunărea de Jos”, Quantum Club Galați - Zimbrul Slobozia Conachi, Gloria Ivești - Unirea Braniștea, Voința Cudalbi - Avântul Drăgănești, Viitorul Costache Negri - Muncitorul Ghidigeni, Agrostar Tulucești - Avântul Vânători. Jocul Victoria Independența - Juventus Toflea a fost amânat.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger