Home » , , , , , » Baschetul gălațean câștigă o generație promițătoare

Baschetul gălațean câștigă o generație promițătoare

În urma partidei din Cupa României de baschet dintre CSM Phoenix CSU Galați și CSM Târgu Mureș, scor 61 - 76, a rezultat o prestație promițătoare a tinerilor baschetbaliști gălățeni în fața unui adversar care a avut în componență mulți jucători cu experiență la nivelul Ligii Naționale. 


Cu double double realizat în  meci, la vârsta de 19 ani, gălățeanul David Stan a fost unul din remarcații partidei, alături de el și-au mai făcut apariția pe teren gălățenii: Mihai Grecu, Andrei Giangu, Alexandru Patko și Cezar Bănescu. Pe lângă aceștia  pentru CSM Phoenix CSU Galați a evoluat idolul tribunei gălățene din sezoanele precedente Phillip, muntenegreanul Marko Perovic juniorul Radu Voinescu și experimentatul Vlad Corpodean. 


Având în vedere faptul că echipa este în plină formare obiectivul real pentru dubla cu Târgu Mureș din Cupa României este de formare a echipei pentru a ataca cu brio noua edita de campionat a LNBM.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger