Home » , , , , » CSM Arcada a anunțat programul Cupei Arcada

CSM Arcada a anunțat programul Cupei ArcadaÎnaintea debutului în noua ediție a Diviziei A1 masculine de volei gruparea gălățeană de volei CSM Arcada - vicecampioana en-titre a României, va organiza deja tradiționalul turneu de pregătire Cupa Arcada. Alături de CSM Arcada, la ediția din acest an a turneului vor participa alte două echipe: VCM Piatra Neamț și Dinamo București. 

Turneul din acest an se va disputa între 3 și 5 octombrie. În prima zi CSM Arcada va juca cu cei de la Dinamo, miercuri, 3 octombrie, de la ora 17.00. A doua zi, de la ora 10.00, Dinamo va juca cu cei de la Piatra Neamț, iar de la ora 19.30, CSM Arcada va întâlni gruparea nemțeană în al doilea meci al zilei. Înaintea jocului cu cei de la Piatra Neamț gruparea gălățeană își va prezenta lotul din acest sezon. Ultima zi de turneu, vineri, 5 octombrie, programează un singur joc. De la ora 10.00, CSM Arcada va juca un nou meci cu cei de la Dinamo.    

Cupa Arcada va fi a doua competiție amicală la care gruparea gălățeană va participa, după ce la finalul săptămânii trecute CSM Arcada a câștigat Cupa Steaua, competiție organizată la București de cei de la CSA Steaua.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger