Home » , , , » CSM Arcada a câștigat Cupa Steaua

CSM Arcada a câștigat Cupa Steaua

foto: CSM Galați

Echipa de volei masculin CSM Arcada Galați a câștigat turneul amical ”Cupa Steaua”, competiție ce s-a desfășurat la București, în organizarea celor de la CSA Steaua București. 

În cadrul turneului echipa pregătită de Nicu Harabagiu a obținut  trei victorii, din tot atâtea jocuri: 3 - 0 cu Dinamo București, 3 - 0 cu gazdele de la Steaua și 3 - 2 cu cei de la SCMU Craiova.  

Înaintea debutului în campionatul Diviziei A1 voleibaliștii de la CSM Arcada vor participa între 3 și 5 octombrie, la Cupa Arcada, competiție ce se va disputa la Galați.În prima etapă din Divizia A1 CSM Arcada va juca pe teren propriu cu cei de la CSM Câmpia Turzii, 13 octombrie. În cealaltă competiție internă la care va participa, Cupa României, CSM Arcada va intra direct în turul doi și va avea ca adversară învingătoarea dintre CSM București - SCMU Craiova. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger