Home » , , , , , » CSM Galați - are opt secții în componență

CSM Galați - are opt secții în componență

La prima întâlnire cu presa de la înființare directorul Clubului Sportiv Municipal Galați, Marius Cosoreanu, a prezentat structura clubului municipalității. ”CSM Galați are cuprinde opt secții, secția 1, care are în componență șah, natație și atletism, secția 2, fotbal, compusă din fotbal masculin, feminin și fotbalul în sală, secția 3, baschet, secția 4, handbal, secția 5, volei, secția 6, sporturi de contact, box și arte marțiale, secția 7, hochei și patinaj artistic, secția 8, alte sporturi, dans sportiv și rugby”, a spus Marius Cosoreanu. 

Directorul CSM - ului a precizat că actuala formă de organizare a clubului poate suferi modificări. ”Această structură este de la înființare, urmând ca ulterior în funcție de analizele pe care le vom face, nivelul la care se află orașul nostru, să propunem ușoare ajustări, modificări, pentru a identifica exact toate sporturile care sunt de interes maxim în orașul nostru”.  

În prima fază Clubul municipalității a preluat cluburile ce activează în eșaloanele de elită. ”Am activat  sporturile cu impact maxim, cele corespondente cu Ligile Naționale de: volei, hochei, baschet, handbal. Jucătorii seniori legitimați la club sunt în jur de 70. Vă spun cu aproximație pentru că spre exemplu, la hochei nu avem lotul definitivat, la baschet nu este lotul complet. Singurele certitudini sunt la handbal, unde a început campionatul, și la volei. Clubul era foarte bine organizat și a fost forte ușor să facem protocolul de colaborare”, a încheiat Marius Cosoreanu.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger