Home » , , » CSM Galați s-a afiliat la Federația de Rugby

CSM Galați s-a afiliat la Federația de RugbyClubul Sportiv Municipal Galați - club înființat în această vară, s-a afiliat cu încă o secție la Federațiile de specialitate, în speță la cea de rugby. Hotărârea de afiliere a fost ratificată în ședința din 17 septembrie, a Biroului Federal al Federației Române de Rugby. 


RCM  Galați nu a  susținut nici un joc în acest sezon. Jocul din prima etapă, cu RC Grivița București, programat inițial pentru 15 septembrie, la Galați, urmează să fie reprogramat, la fel și meciul din etapa a III-a, programat pentru 29 septembrie, pe Municipal cu cei de la CS Năvodari. Meciul din etapa a II-a, conform programării inițiale, de pe terenul celor de la Sportul Studențesc, nu se va mai disputa gruparea bucureșteană nu s-a mai înscris în actuala ediție a DNS, rugby în XV.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger