Home » , , , , » CSU ”Dunărea de Jos” - lider în Liga a IV-a după prima etapă din noul campionat

CSU ”Dunărea de Jos” - lider în Liga a IV-a după prima etapă din noul campionatPrimul eșalon județean, Liga a IV-a, a debutat la finalul acestei săptămâni cu jocurile din prima etapă. După ce s-au încheiat toate cele șapte jocuri ale etapei campionii de la CSU ”Dunărea de Jos” au preluat șefia în Liga a IV-a gălățeană. 

Studenții profesorului Cătălin Savu s-au impus în prima etapă, cu scorul 5 - 0, în derby-ul municipal cu cei de la Quantum Club, joc disputat pe stadionul Siderurgistul, în care cei de la Quantum au fost gazde. 

Nou admisa în Liga a IV-a Victoria Tecuci a debutat în campionatul județean cu o victorie, scor 5 - 1, în fața celor de la Agrostar Tulucești, iar echipa tecuceană este pe locul doi în clasamentul la zi din Liga a IV-a. Vicecampionii de la Zimbrul Slobozia Conachi au debutat în noul sezon cu o victorie, scor 5 - 3, pe terenul celor de la Avântul Drăgănești, Unirea Braniștea s-a impus, cu socrul 2 - 1, pe teren propriu în jocul cu cei de la Muncitorul Ghidigeni, Victoria Independența s-a impus cu scorul 3 - 2 în deplasarea de la Viitorul Costache Negri, iar Voința Cudalbi a pierdut meciul de debut în Liga a IV-a, scor 1 - 0, cu cei de la Juventus Toflea.  

Singura remiză a etapei s-a înregistrat în jocul de pe stadionul ”Nicu Nour” din Ivești. Echipa locală Gloria Ivești a terminat la egalitate, scor 2 - 2, jocul cu   Avântul Vânători. Formația din Vânători a condus cu 2 - 1 la pauză, iar la scorul 2 - 2 grupării din Vânători i-a fost anulat un gol. 

După prima etapă șase echipe au câte trei puncte: CSU ”Dunărea de Jos” golaveraj 5 - 0, Victoria Tecuci (5 - 1), Zimbrul Slobozia Conachi (5 - 3), Unirea Braniștea (2 - 1), Victoria Independența (3 - 2) și Juventus Toflea (1 - 0).    

În etapa a II-a sunt programate jocurile: Zimbrul Slobozia Conachi - Agrostar Tulucești, Victoria Independența - Victoria Tecuci, Juventus Toflea - Viitorul Costache Negri, Avântul Vânători - Voința Cudalbi, CSU ”Dunărea de Jos” - Gloria Ivești, Muncitorul Ghidigeni - Quantum Club Galați și Avântul Drăgănești - Unirea Braniștea.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger