Home » , , » Cu două goluri de generic - Gloria Ivești a obținut prima victorie din acest sezon

Cu două goluri de generic - Gloria Ivești a obținut prima victorie din acest sezon

 După ce în primele două etape din sezon a remizat, scor 2 - 2, pe teren propriu cu Avântul Vânători, și a pierdut, scor 0 - 2, pe terenul campionilor de la CSU ”Dunărea de Jos”, Gloria Ivești, medaliata cu bronz de sezonul trecut, a obținut prima victorie stagională. Formația din Ivești a învins, scor 2 - 0, pe arena ”Nicu Nour”, Muncitorul Ghidigeni.   

”După debutul greu din acest nou sezon, echipa și-a revenit. Ne am propus pentru acest meci să jucăm fotbal, pentru început. Lucru pe care l-am și realizat”, ne-a spus președintele de la Gloria Ivești, Sebastian Bobocea. 

”Băieții noștri au arătat duminică un fotbal încântător, am înscris două goluri de generic prin Ovidiu Batista, cu o cursă senzațională de 50 m în care a înșirat patru fundași adverși, și un trasor de la 25 de metri, la vinclu, a lui Liviu Nunu”, declară șeful clubului din Ivești despre jocul de duminică.  

Clubul din Ivești a început jocul cu formula: Covîț – Ion, Lupu, Iordache, Stoica – Paraschiva, Nunu, Alecsandrescu, Cucu– Batista, Sprânceană. Au mai intrat: Tiron, Dolea și Bobocea. Antrenor: Rusu Fănică.

”Aveam mare nevoie de această victorie, în care ne pusesem oricum mari speranţe. Îi felicit pe băieţi, cu această victorie ne-a mai crescut şi nouă moralul. Abordam meciurile următoare cu încredere în noi și cu siguranță vom reuși să continuăm performanța bună de anul trecut!”, a încheiat Sebastian Bobocea, cel care este și jucător la Gloria Ivești. 


După primele trei etape din campionatul Ligii a IV-a Gloria Ivești, medaliata cu bonz de sezonul trecut, este pe locul șapte în clasament cu patru puncte. În etapa a IV-a echipa din Ivești va juca pe terenul celor de la Avântul Drăgănești, urmând ca în etapa a V-a să joace pe teren propriu cu Unirea Braniștea.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger