Home » , , » Debut amânat pentru CSM Galați în Campionatul Național de Seniori

Debut amânat pentru CSM Galați în Campionatul Național de SenioriÎn urma unor solicitări din partea reprezentanților  CSM Galați, au fost amânate/reprogramate primele  jocuri duble din Campionatul Național de Seniori ale hocheiștilor de la nou înființatul club al municipalității gălățene. 

După programarea inițială noul club de hochei  al Galațiului avea programat debutul pentru 29 - 30 septembrie, la Galați, cu cei de la Sportul Studențesc, însă jocurile a fost amânate la o dată ce urmează să fie stabilită. La alte date decât cele stabilite inițial, se vor disputa și primele jocuri din sezon cu cei de la ACSH Gheorgheni. Meciurile sunt programate pentru 9 și 10 noiembrie, la Galați, însă la acea dată este programată și dubla cu Steaua, tot de la Galați.

Alte două jocuri, cu campionii de la Sport Club Miercurea Ciuc, se vor disputa la o dată ce urmează să fie stabilită, deși inițial avea două date de disputare, 26/27 octombrie, sau 18/19 decembrie. 

În urma acestor reprogramări debutul hocheiștilor de la CSM Galați în Campionatul Național de Seniori este programat pentru 19 și 20 octombrie, la Cârța, în compania celor de la HC Marton Aron Sândominic. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger