Home » , » Derby încheiat nedecis. Oțelul a remizat cu Gloria Buzău în derby-ul de promovare

Derby încheiat nedecis. Oțelul a remizat cu Gloria Buzău în derby-ul de promovare


Suporter Club Oțelul și SCM Gloria Buzău, principalele favorite la accederea în eșalonul superior din seria I a Ligii a III-a, au terminat la egalitate, scor  0 - 0, derby - ul de promovare în liga secundă din etapa a patra, Liga a III-a. 

Oțelul a fost echipa care a controlat jocul, dar fără precizie în fața porții. Adrian Sălăgeanu a fost cel mai periculos om în fața porții buzoienilor în prima repriză. Prima dată, în debutul meciului, minutul 5, fundașul de 35 de ani a executat impecabil o lovitură liberă de la aproape 30 de metri, portarul a respins spectaculos în corner. Apoi, în minutul 31 ”Sălă” a trimis în plasa laterală a porții din marginea terenului. Oaspeții s-au arătat timid în careul gălățean, au introdus balonul în plasa porții lui Ilescu, în minutul 30, dar nu a putu fi vorba de gol, arbitrul a fluierat o infracțiune a buzoienilor în prealabil.    

La reluare Oțelul a presat în marcare golului victoriei, Codreanu, șut de la distanță, Iorga, din cloțul careului, sau Stoian, cu capul pe lângă poartă, au irosit ocazii importante de a marca ale gălățenilor. În final Oțelul a împins jocul în treimea oaspeților, buzoienii au răspuns cum au putut, cu mingi bubuite și joc fragmentat cu toate mijloacele. În prelungiri Marius Matei a avut șansa marcării golului victoriei, dar portarul  Ionuț Gurău a trimis în corner.  

Oțelul: Iliescu - David, Moglan, Ghiocel, Sălăgeanu - Crihană, I. Codreanu (Chiriac) - Zaharia, Iorga (Vasile), Stoian (Cârjan), - Matei. Antrenor: Stelian Bordieanu. 

Oțelul - singura echipă fără gol primit în Liga a III-a 

După patru etape din seria I, Liga a III-a, Oțelul conduce în clasament cu 10 puncte, golaveraj 9 - 0, (singura echipă fără gol primit din toate cele 5 serii de Liga a III-a)  la egalitate de puncte cu SCM Gloria Buzău, golaveraj 8 - 2, și CSM Focșani (4 - 1). Pentru Oțelul urmează jocul de pe terenul celor de la Bucovina Rădăuți, locul 6 cu 9 puncte, urmând ca pe teren propriu Oțelul să joace în etapa a VI-a cu FC Botoșani 2. 

Debut pentru Laurențiu Iorga

În jocul cu Gloria Buzău pentru SC Oțelul a debutat Laurențiu Iorga, legendă roș - alb- albastră, campion cu Oțelul în 2011. Mijlocașul de 30 de ani a început meciul din postura de titular, iar spre finalul jocului a fost schimbat.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger