Home » , , » Etapa a III-a în Liga a V-a programează un prim derby pentru Avântul Valea Mărului

Etapa a III-a în Liga a V-a programează un prim derby pentru Avântul Valea MăruluiÎn Liga a V-a, al doilea eșalon județean, sunt programate să se dispute duminică, 30 septembrie, jocurile din etapa a III-a. Din cele 13 echipe angrenate în competiție în etapa de duminică vor juca doar zece. Prutul Vlădești stă, din cauza numărului impar de echipe din serie, iar jocul dintre Unirea Hanu Conachi și viceliderul ACS Lascăr Schela a fost amânat. 

Cu o singură excepție, ce de la Valea Mărului, jocurile sunt programate să înceapă de la ora 11.00, iar programul de disputare este: Mălina Smârdan - Flacăra Pechea, Zorile Grivița - Viitorul Umbrărești, Inter Tudor Vladimirescu - Siretul Piscu și Avântul Matca - Foresta Șendreni. În derby-ul etapei a treia, duminică, de la ora 16.30, liderul, Avântul Valea Mărului, va primi replica, pe teren propriu, stadionul ”Prof. Costică Popovici”, celor de la Voința Cișmele echipa de pe locul trei. 

După primele două etape din Liga a V-a Avântul Valea Mărului și ACS Lascăr Schela conduc în clasament, ambele cu câte șase puncte, departajate de golaveraj. Vălmărenii sunt pe primul loc, golaveraj 10 - 1, în timp ce echipa din Schela este pe locul doi cu 4 - 1. Podiumul este completat de Voința Cișmele cu 4 puncte. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger