Home » , » Fetele de la Universitatea au cedat la limită prima deplasare din Liga I

Fetele de la Universitatea au cedat la limită prima deplasare din Liga IEchipa de fotbal feminin Universitatea  Galați a pierdut primul joc din deplasare disputat în Liga I. Formația gălățeană a cedat cu scorul 2 - 1, la pauză 2 - 1, jocul disputat pe terenul echipei Fortuna Becicherecul Mic, localitate aflată la 17 kilometri de Timișoara. Maria Stamate a deschis scorul, dar gazdele au revenit și până la pauză au marcat de două ori.  

Jocul cu Fortuna a fost abordat de Universitatea cu formula: Mirela Abălaşei - Alexandra Ivan, Nina Anca, Dumytriţa Prisăcari, Ana Arnăutu - Lidia Moacă - Maria Stamate, Loredana Nica, Monica Benţoiu, Carmen Marcu - Andreea Surcică. Au mai intrat: Irina Topal, Roxana Ioan, Elena Răduc şi Adelina Ioan. Antrenori: Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș.

Meciul din județul Timiș a fost al treilea pentru Universitatea Galați în Liga I, toate cele trei jocuri au fost disputate în decurs de șapte zile. În clasament, după trei etape, Universitatea este pe locul cinci cu trei puncte golaveraj 5 - 4. Pentru echipa gălățeană urmează meciul de pe terenul celor de la Universitatea Alexandria, în etapa a V-a, 14 octombrie, jocul din etapa a IV-a, cu CFR Timișoara a fost anulat, echipa din Timișoara s-a retras din campionat.    

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger