Home » , , , » Gabi Manolache, despre înființarea unei echipe de fotbal seniori la CSM Galați

Gabi Manolache, despre înființarea unei echipe de fotbal seniori la CSM Galați
La Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, șeful secției fotbal de la CSM Galați, Gabriel Manolache, a vorbit despre posibilitatea înființării unei echipe de seniori în cadrul clubului municipalității. ”Nici nu s-a discutat așa ceva. Deocamdată noi ne căutăm, să folosesc așa un cuvânt, ne căutăm în ceea ce privește organizarea, cea ce înseamnă funcționare. Trebuie să ne punem la punct cu ceea ce avem noi ca bază materială și să vedem de la ce plecăm. Eu vorbesc pe fotbal, nu îmi fac probleme de resursa financiară. Pentru mine resursa financiară există, pentru ceea ce vrem să facem, problema este resursa umană și resursa materială, cum o dispunem foarte bine ca să câștigăm repede încrederea gălățenilor”. 

Șeful secției fotbal de la CSMG a mai spus la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, că secția fotbal va începe cu grupa de copii născuți în anul 2005. ”Trebuie să începem cu grupa de copii născuți în anul 2005, am văzut câțiva copii foarte interesanți, cu niște calități deosebite, la care fiecare zi scursă și ne pus la punct anumite lucruri înseamnă un dezacord între copil, aspirațiile părinților lui și marea performanță. Orice zi pierdută și orice lună pierdută poate să fie un deficit de alte luni mai târziu. Pentru mine lucrurile sunt simple, problema este cum o prezint directorului și directorul mai departe ca să realizăm lucrurile”, a spus Gabriel Manolache. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger