Home » , , » Handbalistele de la CSM Galați au pierdut la Brașov în LNHF

Handbalistele de la CSM Galați au pierdut la Brașov în LNHF


În etapa a IV-a din Liga Florilor handbalistele de la CSM Galați au înregistrat a treia înfrângere stagională. Gruparea gălățeană a jucat la Brașov, pe terenul Coronei, iar jocul a fost pierdut cu scorul 21 - 31, la pauză gazdele conduceau cu 17 - 12. Pe tot parcursul jocului echipa din Brașov s-a aflat la conducere, cu o singură excepție, în minutul 3, cele două echipe se aflau la egalitate, scor 1 - 1, Cristina Marcu a egalat, din aruncare de la 7 metri pentru CSMG.  Cea mai bună marcatoare de la CSM a fost Daciana Balaban cu șase goluri. 

După patru etape din LNHF CSM Galați este pe locul 11 în clasament cu un punct. Pentru echipa gălățeană urmează meciul de pe teren propriu cu Dunărea Brăila, echipa de pe locul 12, un punct. Meciul se va disputa în jurul datei de 7 octombrie, după o acțiune a echipei naționale. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger