Home » , , » Handbalistele de la CSM Galați joacă duminică cu Zalăul lui Gheorghe Tadici

Handbalistele de la CSM Galați joacă duminică cu Zalăul lui Gheorghe Tadici

afiș: CSM Galați

Echipa de handbal de la CSM Galați va juca susține duminică, 9 septembrie, primul meci de pe teren propriu din acest sezon. Gruparea gălățeană, preluată recent de la CSU Danubius, va juca în Polivalentă cu HC Zalău, echipă pregătită de Gheorghe Tadici. 

Antrenorul de la CSM Galați, Valeriu Costea, a declarat că în jocul de duminică pentru jocul de duminică echipa pe care o pregătește își propune câștigarea celor trei puncte. ”Ne pregătim să câştigăm cele trei puncte. De fapt, scopul nostru principal este acela de a câştiga toate cele trei puncte puse în joc la fiecare joc al campionatului. De aia ne pregătim, de aia muncim, să câştigăm şi noi un meci astfel încât să ne dea cât de cât încredere să putem să abordăm pe mai departe campionatul cu capul sus”, a declarat Valeriu Costea.

Una dintre achizițiile grupării gălățene, Lăcrămioara Cîlici, a spus că speră să nu aibă emoții la primul joc în fața propriilor suporteri la o echipă din Galați de senioare. ”Este un meci foarte important pentru noi, mai ales că este primul meci pe teren propriu. Sper din tot sufletul ca la sfârşit noi să fim cele care ne vom bucura de victorie. Vom da tot ce vom putea la momentul respectiv. Sunt gălăţeancă, însă va fi primul meci la senioare pentru o echipă din oraşul natal, sper să nu am emoţii suplimentare, aşteptăm un public numeros care să ne susţină pentru că avem mare nevoie”, a spus Lăcrămioara Cîlici. 

CSM Galați - HC Zalău se va disputa duminică, 9 septembrie, de la ora 17.00, la Polivalentă. Pentru jocul de duminică biletele de intrare vor costa 5 lei, iar tichetele pot fi găsite la casele de bilete din fața sălii. Meciul de duminică se va disputa în etapa a II-a din LNHF, în prima etapă CSM Galați a pierdut pe terenul nou promovatei Minaur Baia Mare, scor 21 - 25, în timp ce sălăjencele au cedat pe teren propriu cu scorul 22 - 25 cu CSM București. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger