Home » , , , , , » Înfrângere în manșa tur a Cupei pentru CSM Phoenix CSU

Înfrângere în manșa tur a Cupei pentru CSM Phoenix CSU
Echipa de baschet CSM Phoenix CSU Galați a pierdut manșa tur din faza inaugurală a Cupei României. Gruparea gălățeană, aflată la primul meci în actuala formulă, a pierdut, scor 61 - 76, jocul cu cei de la CSM Târgu Mureș. 

Gălățenii au început meciul mai greu și au cedat primul sfert cu scorul 10 - 21. În al doilea parțial jocul echipei gălățene a început să se lege, iar aceștia și-au adjudecat secvența cu scorul 22 - 19. Prima repriză a jocului din Polivalentă a fost încheiată de Phoenix cu un parțial 7 - 0. Mihai Grecu a marcat de afară, reușita lui Grecu a fost completată de Miller și Perovic cu câte o dublă. Mureșenii și-au valorificat experiența net superioară și s-au impus în sfertul trei cu scorul 26 - 15. În al treilea parțial al meciului gălățenii au suferit o pierdere importantă căpitanul Vlad Corpodean a părăsit jocul accidentat, după ce a fost lovit la ochi. În ultima parte a jocului echipa oaspete s-a menținut la conducere pe tabelă, dar trupa gălățeană a câștigat parțialul cu scorul 14 - 10.  Jocul cu gruparea mureșeană a fost încheiat de CSM Phoenix CSU cu schimbul de mâine pe parchet, Bănescu, Patko, Giangu, Voinescu, linia fiind completată de muntenegreanul Marko Perovic. 

Cel mai bun jucător al meciului a fost Marko Perovic cu 24 de puncte. De altfel, muntenegreanul a evoluat în toate cele 40 de minute ale jocului. De la CSM Phoenix CSU s-a remarcat și David Stan. În cele aproape 40 de minute în care a evoluat gălățeanul a reușit un double - double, 17 puncte marcate - 10 recuperări. Pentru echipa gălățeană au mai marcat: Mihai Grecu 8 puncte, Vlad Corpodean 6 puncte, Phillip Miller 4 puncte, Radu Voinescu 2 puncte. Manșa retur din turul I al Cupei României se va juca sâmbătă, 29 septembrie, la Târgu Mureș.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger