Home » » Înfrângere rezonabilă pentru Universitatea în duelul cu campioana

Înfrângere rezonabilă pentru Universitatea în duelul cu campioana


Echipa de fotbal feminin Universitatea Galați a pierdut la o diferență rezonabilă jocul din etapa a III-a din eșalonul de elită al fotbalului feminin din România. Nou promovată în Liga I Universitatea a cedat cu scorul 0 - 2, la pauză 0 - 2, jocul de pe teren propriu cu multipla campioană a României, U Olimpia Cluj - Napoca. Victoria la două goluri este cea mai mică din acest sezon pentru echipa din Cluj - Napoca, în precedentele jocuri campioanele au marcat câte cinci goluri.   

Jocul cu echipa din Cluj - Napoca a fost început de Universitatea cu formula: Mirela Abalașei - Maria Stamate, Anca Nina,Dumytrița Prisăcari, Monica Bențoiu - Lidia Arnăut - Iriska (Irina) Topal, Loredana Nica (căpitan), Elena Răduc, Carmen Marcu - Andreea Surcică. Rezerve reutilizate: Alexandra Ivan, Mădălina Sfinteș, Ana Arnăut, Roxana Ioan și Adelina Ion. Antrenori: Gabriel Călinescu și Alexandru Caracaș. În jocul cu echipa campioană Universitatea nu s-a putut baza pe serviciile fundașului Olga Cușinova, accidentată.

După două jocuri din Liga I Universitatea Galați este pe locul cinci în clasamentul la zi cu trei puncte din două jocuri. Pentru gruparea gălățeană urmează ultimul joc din calupul de trei de la debutul în Liga I. Miercuri, 26 septembrie, de la ora 11.00, FC Universitatea va juca pe terenul celor de la Fortuna Becicherecu Mic, județul Timiș, localitate, Becicherecu Mic, aflată la 18 kilometri de Timișoara.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger