Home » , » Lieștiul află marți adversarul din 16 - imile Cupei

Lieștiul află marți adversarul din 16 - imile Cupei


Marți, la Casa Fotbalului, sediul FRF, va avea loc tragerea la sorți a meciurilor din faza 16 - imilor din Cupa României. După o pauză de un sezon în urnele FRF se va afla și o echipă gălățeană, Sporting Liești. 

Petru tragerea la sorți de marți echipele au fost împărțite în două urne. În urna A au fost repartizate echipele calificate în faza optimilor de finală sezonul trecut, 11 echipe, în timp ce în urna B au fost repartizate celelalte echipe calificate în 16 - imi, 20 de echipe. Sporting Liești, gruparea gălățeană de Liga a III-a, a fost repartizată în urna B. Din urna A vor face parte echipele: FCSB, CSU Craiova, Astra Giurgiu, Gaz Metan Mediaș, Viitorul Constanța, Dinamo București, FC Botoșani, Poli Iași, Hermannstad Sibiu, CS Mioveni, U Cluj - Napoca. Ultima echipă calificată în 16 - imi se va decide marți, în jocul dintre Flacăra Moreni, echipă pregătită de legenda oțelară Gabi Paraschiv, și Chindia Târgoviște. dacă va câștiga echipa din Târgoviște acesta va fi repartizată în urna A. În cadrul tragerii la sorți echipele din urna A vor fi împerecheate cu cele din urna B, iar echipele din urna B rămase vor fi împerecheate între ele.     

Meciurile faza 16 - imilor Cupei se vor juca între 24 și 30 septembrie, cu începere de la ora 16.30, cu excepția jocurilor televizate.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger