Home » , , » LPS Galați - prima echipă gălățeană calificată în Liga Elitelor U 19

LPS Galați - prima echipă gălățeană calificată în Liga Elitelor U 19


Președintele Asociației Județene de Fotbal Galați, Liviu Ciubotariu, a remarcat la Lider Sportiv, Pro FM Lider FM, calificarea, în premieră pentru o echipă din Galați, celor de la LPS (Liceul cu Program Sportiv) Galați în Liga Elitelor U 19, jucători născuți după 1 ianuarie 2000.

”Pentru prima oară de la înființarea competiției, o echipă din Galați a reușit să ajungă în Liga Elitelor în acest nou format care este în al treilea an. Echipa LPS Galați U 19, antrenată de Silviu Păunescu a reușit să facă acest pas, sperăm să aibă un parcurs bun. Este un lucru bun că se luptă cu cele mai bune echipe din țară, e alt nivel, decât să joci doar cu Brăila, Focșani, Bacăul, e altceva să joci cu Viitorul, Dinamo, Ceahlăul, centrele puternice de copii și juniori din țară”, a spus Liviu Ciubotariu. 

Altfel, echipa gălățeană a debutat în Liga Elitelor cu o înfrângere, scor 10 - 0, pe terenul celor de la Viitorul Constanța. În etapa a II-a din Liga Elitelor U 19 LPS Galați va juca sâmbătă, 6 octombrie, pe stadionul Siderurgistul, cu cei de la Petrosport Ploiești. LPS Galați face parte din Seria de Est în Liga Elitelor U 19, iar adversarele gălățenilor sunt: Viitorul Constanța, Sporting Juniorul Vaslui, CSA Steaua București, Dinamo București, FCSB, Sport Team București, CSM Ceahlăul Piatra Neamț, FK Miercurea Ciuc, Petrosport Ploiești.  
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger