Home » , , , , , » Muntenegreanul Dragan Radovic - antrenorul seniorilor de la CSM Phoenix CSU Galați

Muntenegreanul Dragan Radovic - antrenorul seniorilor de la CSM Phoenix CSU Galați


Echipa de seniori a clubului gălățean de Liga Națională, Grupa Valorică C, CSM Phoenix CSU Galați, va fi pregătită, în ediția ce va debuta  la finalul acestei luni, de un antrenor din Muntenergu, Dragan Radovic. Ultima echipă pregătită de  tehnicianul muntenegrean a fost KB Bashkimi Prizren din Kosovo, echipă cu care a câștigat campionatul din Kosovo și a participat în Liga Balcanică.

În zilele următoare clubul gălățean va anunța și lotul de jucători cu care va aborda campionatul Ligii Naționale, Grupa C. Din lot, foarte probabil, va face parte americanul Phillip Miller, americanul a evoluat pentru Phoenix în sezoanele trecute. 

Sezonul va fi început de echipa gălățeană cu o dublă în Cupa României contra celor de la CSM Târgu Mureș. Manșa tur se va disputa la Galați, 26 octombrie, returul peste trei zile la Târgu Mureș. În LNBM  CSM Phoenix CSU Galați va juca în prima etapă pe terenul celor de la CSM Târgu Mureș, 6 octombrie. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger