Home » » Netbet - casa de pariuri care îți dă startul în drumul spre câștig

Netbet - casa de pariuri care îți dă startul în drumul spre câștigAgențiile de pariuri sportive online își adaptează în continuu strategia pentru a fi pe placul tuturor categoriilor de pariori. Una dintre cele mai notabile inovații le aparține celor de la Netbet, care au anulat principalul avantaj avut de operatorii care sunt prezenți atât în online, cât și în offline.

Concret, Netbet a încheiat parteneriate cu doi operatori offline, FavBet și Smith & Smith, astfel încât clienții să își poată alimenta cu bani cash contul de pe Internet la ghișeurile CashPoint. Dacă nu ai bani pe card sau ești mai conservator de felul tău și te ferești de operațiunile bancare online, te duci cu banii în mână și cu cartea de identitate la o agenție de pariuri stradală, spui omului de acolo care e username-ul tău pe netbet.ro și alimentezi instant contul.

Poți să pariezi și pe meciuri din BurmaO dată făcută operațiunea, poți să iei startul în drumul spre câștig, un drum netezit de alte facilități oferit de bookmaker. De exemplu, dacă pariezi live, platforma de streaming video live este cel mai mare ajutor, pentru că poți urmări zeci de mii de meciuri pe an, unele dintre cele nefiind date de nicio televiziune de sport. La început, streamingul se mai întrerupea, dar bug-urile s-au remediat și acum merge perfect, iar pariurile pe evenimente în desfășurare se plasează foarte repede după ce ai dat click pe „înregistrare pariu”.

Dacă ești parior excentric și vrei să joci pe meciuri din Burma, operatorul amintit îți oferă această posibilitate. La un meci din liga națională a acestei țări am găsit 24 de opțiuni de pariere, printre care și handicap asiatic. Poți să nici nu pariezi din banii tăi, adică și profiți de pariurile gratuite obținute din promoțiile de la Netbet. Eu am cont de ceva timp și am tot primit periodic câte un pariu gratuit de 20 de lei, fără nicio ocazie deosebită. 

Lucky6 și alte loterii internaționale


Nu e obligatoriu să pariezi pe fotbal. Pe site-uri găsești și ponturi foarte bune din alte sporturi, iar oferta acestui operator este cuprinzătoare. Poți juca și pe sporturi electronice, dacă ești în temă cu așa ceva. Sau... poți juca la loterii internaționale. Netbet este una dintre cele două agenții online unde se poate juca Lucky6, o loterie virtuală la care poți pune bilete cu 6 sau mai multe numere, și ai câștig atunci când toate cele 6 numere alese de tine fac parte din cele 35 extrase. Cu cât ele sunt extrase mai repede, cu atât câștigul este mai mare. Pe această platformă se mai poate juca și la alte loterii internaționale, precum Win for Life, Grecia Keno, Polonia Multi și nu numai. Miza minimă pornește de la doar 1RON / bilet, indiferent de numărul de combinații!

Să nu uit de secțiunea Cazino, care are jocuri de la 11 provideri diferiți. În topul listei se află EGT, jucător ce furnizează în jur de 50 de jocuri la care există 4 jackpot-uri. Aceste jackpot-uri sunt cumulate pentru toate jocurile EGT de pe site, dar sunt doar pentru jucătorii Netbet din România. Jackpotul nu poate fin câștigat de un jucător de pe o platformă a operatorului din altă țară. Netbet are și o ruletă proprie, dar și o masă proprie de blackjack unde dealerii vorbesc în română, iar mizele pornesc de la doar 1RON, respectiv 20RON. Nu pot să bag mâna în foc, dar nu cred să existe mize mai mici la un alt cazino online.

Atât platforma de pariuri sportive, cât și cea de cazino au aplicații pentru telefoanele mobile. Poți să joci la ruletă cât ești în metrou. Intri în subteran la Piața Unirii și ieși la Titan cu mai mulți bani în cont. Cât de tare ar fi?

Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger