Home » , » Oțelul a preluat șefia în seria I după victoria 7 - 0 cu Sănătatea Dărăbani

Oțelul a preluat șefia în seria I după victoria 7 - 0 cu Sănătatea Dărăbani


SC Oțelul a reușit scorul zilei în etapa a II-a din Liga a III-a. Echipa lui Stelian Bordieanu s-a impus cu scorul 7 - 0, pe teren propriu, în fața celor de la Sănătatea Dărăbani. La pauză Oțelul a intrat în avantaj, scor 3 - 0. Adrian Sălăgeanu a deschis scorul rapid, Bogdan Crihană, cu un șut de la aproape 40 de metri a dublat avantajul, iar scorul pauzei a fost stabilit de Alexandru Zaharia - ultimul sosit în tabăra gălățeană. 

În debutul reprizei secunde George Cârjan, cu capul, a marcat pentru 4 - 0, Cosmin Stoian a marcat pentru scorul 5 - 0, iar în finalul jocului nou intrații Andrei Bordieanu și Andrei Antohi au închis tabela la scorul 7 - 0.   

În jocul cu Sănătatea Dărăbani Stelian Bordieanu a folosit formula: Iliescu - Vasile, Gîță, Ghiocel, Manău, Crihană (A. Munteanu), Moglan (A. Bordieanu), Stoian, Zaharia, Sălăgeanu (Antohi), Cîrjan (Matei). 

Cu victoria 7 - 0 din meciul cu Dărăbaniul, SC Oțelul urcă pe primul loc în seria I, Liga a III-a, cu 6 puncte, golaveraj 8 - 0. Cu șase puncte după două etape mai sunt alte două echipe: Gloria Buzău, golaveraj 6 - 2 și Știința Miroslava (3 - 0). Pentru Oțelul urmează jocul de pe terenul nou promovatei Ceahlăul Piatra Neamț, (nemțenii au învins în etapa a II-a cu 2 - 1 la Liești), urmând ca în etapa a IV-a Oțelul să joace pe teren propriu cu cei de la Gloria Buzău.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger