Home » » România a pierdut primul meci din preliminariile Europeanului feminin de futsal

România a pierdut primul meci din preliminariile Europeanului feminin de futsalEchipa națională de futsal feminin a României a susținut miercuri seară primul meci oficial din istorie. Tricolorele pregătite de antrenorul gălățean David Asandei au jucat în Spania, la Madrid, cu selecționata similară a Spaniei, în cadrul grupei preliminare de calificare la Campionatul European de futsal. 

Jocul cu selecționata Spaniei a fost pierdut de echipa României, scor 1 - 12, la pauză 0 - 7. Golul României, primul dintr-un joc oficial al primei reprezentative a fost marcat de Roxana Ion, jucătoare ce evoluează pentru Italcave Real State, în prima ligă din Italia. 

Pentru jocul cu echipa Spaniei în rotația României au fost prezente cinci jucătoare de la gruparea gălățeană de prima ligă FC Universitatea Galați, Elena Răduc, Lidia Moacă, Monica Bențoiu, Mirela Abălașei și Nina Anca, ultima dintre ele a început jocul din postura de  titulară. 

Joi, de la ora 19.00, România va juca cu reprezentativa similară a Italiei, iar sâmbătă, 15 septembrie, de la ora 17.30, selecționata pregătită de David Asandei va juca cu echipa Poloniei. 
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger