Home » , » Se stabilește un nou țintar în Divizia A1 feminină de volei

Se stabilește un nou țintar în Divizia A1 feminină de volei Chiar dacă a fost stabilit la începutul lunii iunie, în formula cu 12 echipei, programul Diviziei A1 feminine de volei va fi refăcut. Două dintre formațiile ce aveau drept de participare în A1, CSU Medicina Târgu Mureș și nou promovata CSU Oradea, s-a retras din competiție, astfel că țintarul din prima ligă feminină de volei va fi refăcut în formula cu zece echipe. 

Tragerea la sorți a noului program competițional din Divizia A1, dar și din Cupa României, este programată pentru marți, 4 septembrie, la sediul Federației Române de Volei. În noua formulă vor participa zece echipe în Divizia A1 feminină: CSM București, Volei Alba Blaj, Știința Bacău, CSM Târgoviște, Agroland Timișoara, CSM Lugoj, Dinamo București, U Cluj - Napoca, Penicilina Iași și CSU Belor Galați. La finalul sezonului din Divizia A1 nu va retrograda nicio echipă.

CSU Belor Galați a revenit în prima ligă, după un sezon în care a activat în Divizia A2, după ce a câștigat turneul de promovare de la Galați.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger