Home » , » Studenții primesc replica Viitorului din Costache Negri în etapa a IV-a din Liga a IV-a

Studenții primesc replica Viitorului din Costache Negri în etapa a IV-a din Liga a IV-a


Echipa Universității ”Dunărea de Jos” Galați va juca în etapa a IV-a din Liga a IV-a, al doilea joc din acest sezon de pe teren propriu. Sâmbătă, 22 septembrie, de la ora 12.00, pe stadionul Dunărea, studenții vor primi replica celor de la Viitorul Costache Negri. 

Studenții sunt una din cele două echipe neînvinse din actuala ediție a Ligii a IV-a, iar în clasament sunt pe locul doi cu 9 puncte, golaveraj 9 - 1, la egalitate de puncte cu liderul Zimbrul Slobozia Conachi, golaveraj 15 - 4. Adversarii studenților, Viitorul Costache Negri, sunt pe locul opt în clasamentul la zi cu trei puncte acumulate în cele trei jocuri disputate. 

Echipa din Costache Negri a pierdut, scor 2 - 3, cu Victoria Independența și 1 - 5, pe teren propriu, cu Avântul Vânători. Victoria echipei din Costache Negri a fost obținută în etapa a II-a, scor 6 - 1, pe terenul celor de la Juventus Toflea.
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger