Home » , , , » Studenții s-au impus în primul derby de titlu al sezonului

Studenții s-au impus în primul derby de titlu al sezonului


Primul derby de titlu al sezonului în Liga a IV-a s-a disputat la Galați între campionii de la CSU ”Dunărea de Jos” și Gloria Ivești - locul trei în precedenta ediție din primul eșalon județean. Studenții profesorului Cătălin Savu s-au impus cu 2 - 0 (1 - 0) la final, dar scorul a fost blând dacă ne raportăm la numărul de ocazii de a marca avute de gruparea universitară. 

Studenții au dominat teritorial prima parte a jocului, dominare sterilă, în prima jumătate de oră, fără ocazii de a marca. Jocul ofensiv al studenților a dat roade pentru prima dată în minutul 32. Alexandru Izvoranu a fost faultat în care, căpitanul Grigoraș a executat și a deschis scorul. La pauză CSU putea avea avantaj dublu, Grigoraș a reușit o serie de driblinguri în fața careului advers, scoate un corner, în urma loviturii de la colt fundașul Daniel Morogan, urcat în ofensivă pentru fazele fixe, a trimis, cu capul, sub transversala porții echipei din Ivești, dar Covîț a scos acrobatic. Echipa din Ivești a ieșit de câteva ori pe contraatac, dar fundașii Morogan și Igant au tăiat din fașă intențiile ofensive ale Gloriei     

Partea secundă s-a disputat după aceleași coordonate. Studenții au fost la cârma jocului, au irosit șase - șapte ocazii clare de gol, responsabil cu ratările a fost căpitanul Adrian Grigoraș. La zece minute de la reluare Grigoraș a irosit o primă ocazie, singur cu portarul Covîț, situația ce s-a repetat peste cinci minute. După alte câteva minute a fost rândul lui Perju să irosească o ocazie importantă, venită după o fază creată de Grigoraș, situație urmată de o altă ratare a lui Grigoraș, singur cu portarul Covîț. Cu 15 minute rămase de jucat studenții au pierdut unul dintre stâlpii apărării, fundașul Daniel Morogan a iești accidentat. Până la finalul jocului studenții au mai irosit alte trei ocazii importante de marca. În minutuol 35, Grigoraș, lansat din propriul teren, a ratat singur cu portarul Covîț, același Grigoraș a trimis pe lângă poartă,  în minutul 41. Ocaziile lui Grigoraș au fost răzbunate de Perju, în minutul 45, cu golul de 2 - 0, în prelungiri același Perju a irosit șansa lui 3 - 0 pentru studenți cu un șut peste poartă din poziție bună.                 

După două etape CSU ”Dunărea de Jos” are șase puncte, golaveraj 7 - 0, în timp ce Gloria Ivești a acumulat un punct în cele două jocuri disputate, golaveraj 2 - 4. În etapa a III-a CSU va juca pe terenul celor de la Voința Cudalbi, în timp ce Gloria Ivești va primi, pe teren propriu, replica celor de la Muncitorul Ghidigeni.   
Jika Anda menyukai Artikel di blog ini, Silahkan klik disini untuk berlangganan gratis via email, dengan begitu Anda akan mendapat kiriman artikel setiap ada artikel yang terbit di Creating Website
 
Support : Creating Website | Johny Template | Mas Template
Copyright © 2011. SportGalati.com - All Rights Reserved
Template Modify by Creating Website
Proudly powered by Blogger